fbpx

Název projektu

Prodej prostorného bytu v cihlovém domě v lokalitě Praha 6 – Bubeneč

Popis nabídky

Pokud hledáte prostornou nemovitost v atraktivní lokalitě v Praze, je tato nemovitost pro Vás jako stvořená. Dovolujeme si Vám nabídnout byt 3+1 o výměře 82m2, které se nachází ve druhém patře čtyřpatrového cihlového domu. Dům je v tiché aleji plné zeleně, ale i přes klidnou lokalitu je metro A Dejvická vzdálené pouhých 7 minut klidné chůze.

V tomto velmi světlém a prostorném bytě je balkon, kuchyňská linka (původní), spousta úložných prostor a na podlahách jsou parkety. V samostatné koupelně je vana a plynový kotel Junkers. WC je samostatné.

Nemovitost je celkově v původním stavu po částečné rekonstrukci. Budou se vyměňovat okna a balkonové dveře. Jíž proběhla rekonstrukce společných prostor a hydroizolace domu, plánuje se rekonstrukce dvorku a sklepů. Veškeré náklady spojené s rekonstrukci domu jsou jíž zaplacené – nemovitost tedy výrazně stoupne v ceně bez dalších vícenákladů. Osobní vlastnictví, žádné dluhy a nedoplatky, možnost financovaní hypotékou.

Detaily nabídky

LOKALITA

Město:

Praha

Část obce

Bubeneč

INFORMACE

Číslo zakázky:

N67922

Dispozice:

3+1

Typ domu:

Přízemní

Číslo podlaží:

3

Vlastnictví:

Osobní

Sklep:

Ano

Druh objektu:

Cihlová

Celková plocha:

82 m²

Stav objektu:

Velmi dobrý

Počet podlaží:

4

Balkon:

Ano

PENB náročnost:

Energetická náročnost C

MAPA LOKACE

Share on facebook
Sdílet
Share on print
Tisk

Zaujala Vás naše nabídka?

Kontaktujte makléře, který ji má na starost.

Dmitrij Michajlov

  • +420732407716
  • michajlov@nihcr.cz

Napište nám

Rádi se Vám budeme věnovat.

Napište nám

Národní investiční holding a.s. je česká společnost zabývající se investičními příležitostmi a komplexními realitními službami. Náš servis zahrnuje nákup, prodej, pronájem, dražby, správu nemovitostí a investiční management či právní a finanční služby.

Naši specialisté

  • Ladislav Slota
  • Tomáš Kuchta
  • Miroslav Smolík

Obecné informace